0. Blogg1. Basket

St Petersburg – Dag 4

Добрый вечер, bloggen!

Ikväll är det systrarna Prytz som sitter framför skärmen!

Vi sitter vi tillsammans med Lina, Pia, Emma och Ali i ett av rummen och pratar om allt och lite till. Just nu handlar det om dåliga lärare. Innan dess har vi lekt med illustrator och photoshop på Alis dator. Eller rättare sagt Ali har visat och fixat med massa coola fonter och designer och vi har för det mesta ooh:at och wow:at samtidigt som vi sa åt honom att testa nya saker. Vi fick hjälpa till med att designa en logga till en T-shirt och vi har också gjort en top-10-lista över det vi varit med om i Ryssland. Det blev supersnyggt och ni borde kolla in dem på hemsidan NU! Fast först borde ni läsa klart om vad vi gjort idag.

Dagen började med uppstigning och frukost kvart över sju och sedan avfärd mot hallen. Eftersom det är måndag idag var det mycket mer folk på tunnelbanan än vanligt och man fick trängas och knuffas för att komma på. Fast än vi gick upp tidigare än igår kom vi ändå försent, vilket skulle kunna bero på den mycket kraftiga motvinden.  Träningen blev kortare men utvecklingen inom laget har tagit ett stort steg. Vi hjälper varandra med konstruktiv kritik när det gäller knäna och med viljestyrka och beslutsamhet har vi alla blivit rakare i benen. I slutet av veckan kommer det vara perfekt!

Pausen mellan de båda träningarna innehöll både charader och konstverk. Mamma härmade en kyckling och ritade en gris för att försöka få reda på vad som fanns inuti pirogerna på caféet. Som tur var kom Martin in och räddade oss från att skämma ut oss svenskar.

Nu: Läggdax!

Glada baskethälsningar, J&L Prz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *